Talles i Colors

El BDP Talles i colors és un programa de gestió i punt de venda tàctil desenvolupat per a botigues de roba. És un dels més potents que podem trobar actualment al mercat. El programa ens permet resoldre totes les problemàtiques que afronten aquests tipus d’establiments d’una manera intuïtiva i àgil.
El BDP Talles i colors és un programa de TPV actualitzat i en constant evolució que parteix d’una base de programa senzilla i que permet accedir a les diferents opcions segons les necessitats de cada negoci, perquè cada negoci és diferent, BDP s’adapta a cada establiment.
Defineix talles i colors en un mateix article, d’aquesta manera podràs especificar estoc, codi de barres i preu per cada talla i color.
El programa BDP permet definir les temporades d’estiu o d’hivern, o les que siguin necessàries, per gestionar els teus productes de temporada i/o campanyes de rebaixes.
Pots gestionar descomptes o rebaixes per temporada.
Crea i edita xecs regal vinculats al BDP. Mitjançant el programa podràs controlar els que has generat i també, el seu estat: pendent d’utilitzar, utilitzat parcialment o gastat.
Tens la possibilitat de crear i imprimir un tiquet regal sense import.
Si vols tenir la teva botiga a la web, la pots enllaçar amb BDP i gestionar-ne les vendes i els estocs des del mateix programa. En cas de no tenir botiga web, a Aplitec la podem crear.
Pots fer la factura al moment i enviar-la per correu electrònic de manera automàtica o fer-la a partir d’un o varis tiquets antics. Mai havia estat tan fàcil.

Back Office Web

Controla el teu negoci en línia des del teu telèfon mòbil, tauleta o ordinador.

Enllaça el teu Bdp software amb un calaix intel·ligent

Un problema recurrent als punts de venda és el quadrement de caixa, tant en els canvis de torn com al tancament del dia. Pot haver-hi pèrdues per cobraments mal efectuats, bitllets falsos, errors en el canvi, petits furts, robatoris al punt de venda o als trasllats. Per gestionar millor l’efectiu disponem de calaixos intel·ligents dels principals fabricants com Cashkeeper i Glory.