Disseny

TOT EL QUE NECESSITI EN DISSENY PER EMPRESA

Portar a la realitat allò que tens al cap, mai ha sigut tan fàcil.
Disseny web i disseny gràfic a Girona.

Disseny gràfic

Identitat corporativa, disseny gràfic, disseny editorial, packaging, senyalètica, retolació en petit i gran format, impressió digital.

Disseny web

Funcionalitat i estètica per crear experiències digitals atractives i adaptades a les necessitats.

Audiovisuals

Creació i edició de contingut visual: producció de vídeo i fotografia, així com vídeos animats en 2D.

Rebranding de marca

Adaptació del logotip, formats d’utilització, manual de marca, definicions d’ús, tipografia, positius i negatius.

Traduccions

Traduccions a qualsevol idioma que sigui necesari en el vostres dissenys.

La nova web

Com l'hem fet

Clica per més informació!

Disseny gràfic per plasmar l'essència de l'empresa

Identitat corporativa

L’identitat corporativa és fonamental per a qualsevol empresa. A través del disseny gràfic, es pot comunicar la personalitat, els valors i la missió d’una marca de manera visualment impactant. Cada element, des de el logotip fins a la paleta de colors i la tipografia, ha de ser cuidadosament seleccionat per reflectir l’essència de la marca i connectar amb el públic objectiu.

Rebranding de marca

L’objectiu del rebranding és revitalitzar la imatge de la marca per adaptar-se als canvis en el mercat, reflectir els valors de la companyia de manera més precisa, connectar millor amb l’audiència i, en definitiva, mantenir o augmentar la seva rellevància i competitivitat.
kitdigital_white.webp

Qui se'n pot beneficiar del
Kit Digital?

Aquest programa està dissenyat per donar suport a empreses, microempreses i autònoms que desitgin expandir el seu negoci a través d’Internet. Les subvencions varien des de 2.000€ per als autònoms fins a 12.000€ per a empreses amb una plantilla fins a 50 treballadors.

De la imaginació a la pantalla, dissenyem el teu futur digital

Investigació i comprensió

Comprendre el problema implica investigar context, audiència i competència, amb anàlisi de dades rellevants per guiar la generació d’idees i decisions creatives.

Idees i conceptes

Crear idees creatives implica explorar diverses possibilitats mitjançant una pluja d’idees i seleccionar conceptes prometedors per al desenvolupament.

Investigació i comprensió

La traducció d’idees en un disseny més refinat implica la creació de prototips i representacions visuals, així com la refinació del disseny final mitjançant iteracions i millores continuades.