Pubs i discoteques

El BDP Pubs i discoteques és un programa de gestió i punt de venda tàctil desenvolupat per a pubs i discoteques. És un dels més potents que podem trobar actualment al mercat. El programa ens permet resoldre totes les problemàtiques que afronten aquests tipus d’establiments d’una manera intuïtiva i àgil.

El BDP Pubs i discoteques és un programa de TPV actualitzat i en constant evolució que parteix d’una base de programa senzilla i que permet accedir a les diferents opcions segons les necessitats de cada negoci, perquè cada negoci és diferent, BDP s’adapta a cada establiment.

Controla la venda d’entrades del teu local i genera consumicions.
Tens la possibilitat de crear consumicions amb caducitat d’ús i també, diferenciades segons el destinatari, major o menor d’edat.
Control de guarda-roba. Amb BDP pots generar els tiquets de les perxes i també, les copies per entregar al client.
Si tens el terminal del banc enllaçat amb el BDP aconsegueixes agilitzar el cobrament, evites furts i descontrol de caixa.
Control de consumicions internes, vendes, anul·lacions i invitacions per empleat, entre d’altres.
Pots fer la factura al moment i enviar-la per correu electrònic de manera automàtica o fer-la a partir d’un o varis tiquets antics. Mai havia estat tan fàcil.
Sistema de comandes intuïtiu i adaptable a les necessitats del teu establiment. Hi ha la possibilitat d’afegir comentaris als productes, suplements, missatges a barra i fraccionar les comandes, entre d’altres.

Back Office Web

Controla el teu negoci en línia des del teu telèfon mòbil, tauleta o ordinador.

Enllaça el teu Bdp software amb un calaix intel·ligent

Un problema recurrent als punts de venda és el quadrement de caixa, tant en els canvis de torn com al tancament del dia. Pot haver-hi pèrdues per cobraments mal efectuats, bitllets falsos, errors en el canvi, petits furts, robatoris al punt de venda o als trasllats. Per gestionar millor l’efectiu disponem de calaixos intel·ligents dels principals fabricants com Cashkeeper i Glory.