Perruqueries i estètiques

El BDP Perruqueries i estètiques és un programa de gestió i punt de venda tàctil desenvolupat per a perruqueries i estètiques. És un dels més potents que podem trobar actualment al mercat. El programa ens permet resoldre totes les problemàtiques que afronten aquests tipus d’establiments d’una manera intuïtiva i àgil.

El BDP Perruqueries i estètiques és un programa de TPV actualitzat i en constant evolució que parteix d’una base de programa senzilla i que permet accedir a les diferents opcions segons les necessitats de cada negoci, perquè cada negoci és diferent, BDP s’adapta a cada establiment.

Crea una agenda adaptada a les característiques del teu centre amb la possibilitat de consultar-lo des d’allà on estiguis des del teu telèfon mòbil, tauleta o ordinador.
Obre fitxes de clients personalitzades amb preferències, al·lèrgens, qüestionaris a mida i fins i tot, avisos per data d’aniversari, entre d’altres opcions.
Tingues a mà l’històric de tractaments o serveis del teu client/a on s’especifiquin productes i dates.
Gestiona la venda de tractaments per sessions. Amb BDP pots controlar l’estat actual de cada tractament i registrar les dates d’us de cada sessió.
Pots fer la factura al moment i enviar-la per correu electrònic de manera automàtica o fer-la a partir d’un o varis tiquets antics. Mai havia estat tan fàcil.
Si tens el terminal del banc enllaçat amb el BDP aconsegueixes agilitzar el cobrament, evites furts i descontrol de caixa.

Back Office Web

Controla el teu negoci en línia des del teu telèfon mòbil, tauleta o ordinador.

Enllaça el teu Bdp software amb un calaix intel·ligent

Un problema recurrent als punts de venda és el quadrement de caixa, tant en els canvis de torn com al tancament del dia. Pot haver-hi pèrdues per cobraments mal efectuats, bitllets falsos, errors en el canvi, petits furts, robatoris al punt de venda o als trasllats. Per gestionar millor l’efectiu disponem de calaixos intel·ligents dels principals fabricants com Cashkeeper i Glory.