BDP Hostaleria

El BDP Hostaleria és un programa de gestió i punt de venda tàctil desenvolupat per a bars, cafeteries i restaurants. És un dels més potents que podem trobar actualment al mercat. El programa ens permet resoldre totes les problemàtiques que afronten aquests tipus d’establiments d’una manera intuïtiva i àgil.
El BDP Hostaleria és un programa de TPV actualitzat i en constant evolució que parteix d’una base de programa senzilla i que permet accedir a les diferents opcions segons les necessitats de cada negoci, perquè cada negoci és diferent, BDP s’adapta a cada establiment.
Sistema de comandes intuïtiu i adaptable a les necessitats del teu establiment. Hi ha la possibilitat d’afegir comentaris als productes, suplements, menús, missatges a cuina i fraccionar les comandes, entre d’altres.
Gestiona les comandes de la pròpia web del restaurant o dels principals deliverys del mercat,  perquè aquestes entrin al sistema de BDP, des d’on les puguis gestionar, enviar a cuina i finalment, preparar l’entrega. Si no tens la teva web, a Aplitec la podem crear.
Rep les comandes a cuina mitjançant monitors tàctils interactius o impressores. El sistema s’adapta a la cuina del teu establiment.
Estigues a la última en comandes. El client és qui fa la comanda des de la taula mitjançant el seu telèfon mòbil. Una vegada creada, es rep al BDP des d’on es genera la factura de venda i s’envia a producció.
BDP et permet escandallar els plats per controlar els preus de la matèria prima i del cost dels plats. També t’ofereix la possibilitat d’enllaçar amb terceres aplicacions dedicades a la producció.
Pots fer la factura al moment i enviar-la per correu electrònic de manera automàtica o fer-la a partir d’un o varis tiquets antics. Mai havia estat tan fàcil.
Si tens el terminal del banc enllaçat amb el BDP aconsegueixes agilitzar el cobrament, evites furts i descontrol de caixa.

Comandes online per a restaurants:

Si tens un restaurant i prepares deliverys, a Aplitec et configurem la teva web perquè rebis comandes integrades al sistema de punt de venda BDP del teu restaurant
Clica en la imatge per provar la nostra web d’exemple

Back Office Web

Controla el teu negoci en línia des del teu telèfon mòbil, tauleta o ordinador.

Enllaça el teu Bdp software amb un calaix intel·ligent

Un problema recurrent als punts de venda és el quadrement de caixa, tant en els canvis de torn com al tancament del dia. Pot haver-hi pèrdues per cobraments mal efectuats, bitllets falsos, errors en el canvi, petits furts, robatoris al punt de venda o als trasllats. Per gestionar millor l’efectiu disponem de calaixos intel·ligents dels principals fabricants com Cashkeeper i Glory.