Fleques i pastisseries

El BDP Fleques i pastisseries és un programa de gestió i punt de venda tàctil desenvolupat per a fleques i pastisseries. És un dels més potents que podem trobar actualment al mercat. El programa ens permet resoldre totes les problemàtiques que afronten aquests tipus d’establiments d’una manera intuïtiva i àgil.

El BDP Fleques i pastisseries és un programa de TPV actualitzat i en constant evolució que parteix d’una base de programa senzilla i que permet accedir a les diferents opcions segons les necessitats de cada negoci, perquè cada negoci és diferent, BDP s’adapta a cada establiment.

Facilitat per integrar el BDP en multitud de balances perquè t’ajudi a agilitzar el procés i també, a evitar errors en la venda de productes de pes.
Gestiona els encàrrecs diaris des del BDP. El programa et permet escollir la forma de visualitzar els encàrrecs segons quines siguin les teves prioritats o necessitats. És a dir, pots seleccionar veure’ls per client, per data, per període o també, per productes.
Per gestionar els clients tens la possibilitat de treballar amb albarà, factura diària o mensual. A més, pots controlar les remeses i els pagaments. Els articles amb multi tarifa et permeten tenir un preu diferent per a cada client.
BDP disposa del mòdul de traçabilitat que et permet treballar controlant els lots de la matèria prima i també, crear-ne de nous pels productes que produeixis.
Sistema de comandes intuïtiu i adaptable a les necessitats del teu establiment. Hi ha la possibilitat d’afegir comentaris als productes, suplements, menús, missatges a cuina i fraccionar les comandes, entre d’altres.
Si tens el terminal del banc enllaçat amb el BDP aconsegueixes agilitzar el cobrament, evites furts i descontrol de caixa.
Tingués connexió entre les botigues i l’obrador per tal d’enviar les vendes, les comandes, les devolucions de pa o els albarans.

Back Office Web

Controla el teu negoci en línia des del teu telèfon mòbil, tauleta o ordinador.

Enllaça el teu Bdp software amb un calaix intel·ligent

Un problema recurrent als punts de venda és el quadrement de caixa, tant en els canvis de torn com al tancament del dia. Pot haver-hi pèrdues per cobraments mal efectuats, bitllets falsos, errors en el canvi, petits furts, robatoris al punt de venda o als trasllats. Per gestionar millor l’efectiu disponem de calaixos intel·ligents dels principals fabricants com Cashkeeper i Glory.