Comerç

El BDP Comerç és un programa de gestió i punt de venda tàctil desenvolupat per a botigues. És un dels més potents que podem trobar actualment al mercat. El programa ens permet resoldre totes les problemàtiques que afronten aquests tipus d’establiments d’una manera intuïtiva i àgil.

El BDP Comerç és un programa de TPV actualitzat i en constant evolució que parteix d’una base de programa senzilla i que permet accedir a les diferents opcions segons les necessitats de cada negoci, perquè cada negoci és diferent, BDP s’adapta a cada establiment.

Facilitat per integrar el BDP en multitud de balances perquè t’ajudi a agilitzar el procés i també, a evitar errors en la venda de productes de pes.
Per gestionar els clients tens la possibilitat de treballar amb albarà, factura diària o mensual. A més, pots controlar les remeses i els pagaments. Els articles amb multi tarifa et permeten tenir un preu diferent per a cada client.
BDP t’ofereix la possibilitat de sincronitzar el programa amb el compte de correu electrònic del client. D’aquesta manera, se li pot enviar qualsevol albarà o factura de manera automàtica mitjançant un sol clic.
BDP disposa del mòdul de traçabilitat que et permet treballar controlant els lots de la matèria prima i també, crear-ne de nous pels productes que produeixis.
Si vols tenir la teva botiga a la web, la pots enllaçar amb BDP i gestionar-ne les vendes i els estocs des del mateix programa. En cas de no tenir botiga web, a Aplitec la podem crear.
Genera les teves etiquetes de lineal, d’oferta o de producte. Especificant en cada una d’elles els camps necessaris.
Si tens el terminal del banc enllaçat amb el BDP aconsegueixes agilitzar el cobrament, evites furts i descontrol de caixa.

Back Office Web

Controla el teu negoci en línia des del teu telèfon mòbil, tauleta o ordinador.

Enllaça el teu Bdp software amb un calaix intel·ligent

Un problema recurrent als punts de venda és el quadrement de caixa, tant en els canvis de torn com al tancament del dia. Pot haver-hi pèrdues per cobraments mal efectuats, bitllets falsos, errors en el canvi, petits furts, robatoris al punt de venda o als trasllats. Per gestionar millor l’efectiu disponem de calaixos intel·ligents dels principals fabricants com Cashkeeper i Glory.