Software ERP Aplitec

Software ERP Aplitec permet tenir tota la informació del teu negoci en una mateixa base de dades: Comptabilitat, Facturació, Compres, Magatzem, Producció… D’aquesta manera evitem errors i duplicitats en la gestió de la informació.

Comptabilitat

Facturació

Compres

Magatzem

Producció

Flexibilitat, automatització, adaptabilitat i escalabilitat

Si la teva empresa creix i necessites ampliar el número de llocs de treball i/o incorporar noves funcionalitats, ho podràs fer fàcilment sense necessitat de canviar de programa. A nivell estadístic el programa permet la creació dels històrics i estadístiques necessàries per l’avaluació de la situació de l’empresa. Podem informatitzar des d’una empresa de productes mèdics fins a una empresa càrnica, tenim un sistema modular per a poder adaptar cada sector específicament segons necessitats.

Canvis legals sempre al dia

Amb el nostre ERP software tindràs la garantia de que la teva empresa estarà sempre al dia davant de qualsevol canvi legal que afecti a la gestió.
Mòduls legals que porta el software Aplitec, entre d’altres:

Els nostres programes compleixen amb la llei 11/2021 i amb la llei crea i crece, de lluita antifrau de software de doble ús i lluita contra la morositat.
Els programes estan correctament certificats i garanteixen la integritat, conservació, accessibilitat, llegibilitat, traçabilitat i inalterabilitat de la informació.


Els programes inclouen factura electrònica per comunicar-se empreses i autònoms i també inclou Veri*factu que és el sistema d’emissió de factures verificables.
Les factures inclouen també un codi ‘QR amb la informació requerida per hisenda.

SII

Subministrament Immediat d’Informació, per enviar la informació de factures a l’AEAT directament des del programa de Comptabilitat

FACTe

Factures en Format Electrònic amb el format requerit per l’Administració. Obligatori ja per l’ Administració i en breu per totes les empreses privades.

SIANE

Sistema Integrat d’Avituallaments i Notes d’Entrega, per Distribució Gasoil.

SILICIE

Subministrament de Llibres Comptables d’Impostos Especials, per Distr. Gasoil.

RETO

Registre Electrònic de Transaccions i Operacions per empreses Agrícoles.

Software ERP Aplitec evoluciona al ritme de la teva empresa

Una de les avantatges del nostre software és la seva alta capacitat de parametrització. Tenim una base genèrica i llavors adaptem i configurem el programari afegint mòduls segons l’activitat i sector de l’empresa. El software també permet fer programació a mida segons necessitats del client.

L’altra avantatge molt important és la connexió amb altres programes. ERP Aplitec permet Importar dades de qualsevol programa de gestió.

Software Aplitec de gestió
integral tot en un per
el seu negoci

Ordi_lapt_mobi copia

Sectors en els que treballem

Formulari de contacte

No dubti en contactar-nos per qualsevol dubte que tingui.
Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Informació
APLITEC INFORMATICA S.L. t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per APLITEC INFORMATICA S.L. com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et demanem és per enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o Serveis i recursos exclusius. La legitimació es realitza a través del consentiment de l' interessat. T'informem que les dades que ens facilites les guardarà APLITEC INFORMATICA S.L.. El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com a obligatòries podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la teva sol·licitud. Les dades no se cediran a tercers tret que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. Podràs exercir els teus drets d' accés, rectificació, limitació, portabilitat, supressió i cancel·lació de les dades en jtorrent@central.aplitec.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de privacitat (enllaç directe a la Política de Privacitat).
Avís Legal

Interessat en algun servei en concret? No dubti en contactar-nos

comercial@aplitecinformatica.com      T_972 226 744      Avinguda de França, 173-175      17840 Sarrià de Ter / Girona
Logo _webpm_180x60