Seguretat informàtica

La ciberseguretat és un dels camps amb més demanda actualment, perquè ni empreses ni particulars poden despreocupar-se’n donada la gran activitat i varietat d’atacs informàtics que es produeixen cada dia.

Antivirus

Tallafocs

Protecció Microsoft 365

Wifi segures

VPN

Antivirus

Tallafocs

Protecció Microsoft 365

Wifi segures

VPN

Perills digitals en l'àmbit empresarial: Ransomware i atacs DDoS

Entre altres atacs més habituals en l’àmbit empresarial destaquen els de ransomware, que poden paralitzar completament un negoci encriptant els equips i demanant un rescat a canvi d’alliberar-los. En altres casos no hi ha ni tan sols l’opció d’un rescat: els atacs DOD o DDoS deixen inoperatius serveis bàsics per l’empresa com la pàgina web o el servidor de correu, el que pot generar importants pèrdues en un negoci digital.

Hacker_webp
Fortinet_webp

La vostra defensa digital amb Fortinet security fabric

A Aplitec disposem de les eines i el personal qualificat per diagnosticar i implantar solucions de seguretat a la vostra mida. Com a partners de Fortinet –programa de referència al sector– podem oferir-vos la seva tecnologia “Security Fabric” amb la que podem utilitzar la pròpia xarxa com a aïllant i prevenir així potencials atacs.

També són recurrents els casos d’spyware, és a dir, de programari espia. Que extreu sense que l’usuari se n’adoni, informació –sigui de l’empresa o dels seus clients– per després ser revenuda o usada amb finalitats fraudulentes, generant greus problemes legals.

Moltes estafes i robatoris de dades es fan a través de la tècnica del phishing, que fa servir l’enginyeria social per confondre a l’usuari i aconseguir que li doni accés al seu sistema.

Afortunadament, totes aquestes amenaces són ben coneguts pels experts en ciberseguretat i avui dia existeixen múltiples eines per minimitzar els riscos.